Tez hazırlanan tort



Ərzaqlar:



Barmaq qurabiyə

1 x.q kakao

3-4 x.q doğranmış qoz ləpəsi

Zövqə görə istədiyiniz meyvə və giləmeyvələr.

Krem üçün:


250 q krem pendir

1 paket qaymaq

1/2 paket vanil

5-6 x.q şəkər kirşanı


Hazırlanması:

Kremi hazırlamaq üçün bir qaba krem pendiri, qaymağı, şəkər kirşanını və vanili töküb mikserlə tam qarışanadək çalırıq.



Diametri 26 ya da 28 sm olan qab götürürük. Qaba qurabiyələrin bir tərəfindən az kəsib yan yana yığırıq.



Kəsdiyimiz qurabiyələri qabın aşağısına yerləşdiririk.



Üstünə kremdən tökürük.



Sonra gilası tumundan çıxarıb yığırıq. Yenə krem tökürük.



Üstündən qurabiyələrdən kəsib yığırıq.Yenə kremləyirik.



Şaftalının qabığını təmizləyib balaca doğrayırıq və tökürük.



Zövqə görə istəsəniz banan da doğrayıb tökə bilərsiniz. Üstündən qalan kremin hamısını töküb yayırıq.




Qalan qurabiyəni bir qaba töküb əzib toz halına salırıq.



Əzilmiş tozu tortun üstünə səpirik.



Sonra kakaonu səpib doğranmış qozu tökürük.



Tortumuz hazırdı.Ən azı 2-3 saat soyuducuda saxladıqdan sonra süfrəyə verə bilərsiniz.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Moruqlu çizkek
Ərzaqlar: 1 paket qurabiyə 100 q kərə yağı İçliyi üçün: 200 q krem qaymaq 200 q labnə pendir 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 2 x.q buğda nişa
.Moruqlu keks
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st qatıq 2,5 st un 1 st moruq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Hazırlanması
.Bananlı qurabiyəli toplar
Ərzaqlar: (10 qram olmaqla 40 ədəd top alınır) 2 banan 30 q qovrulmuş fındıq ləpəsi 30 q qovrulmuş qoz ləpəsi 1 paket qurabiyə Müxtəlif bəzəklər
.Xurma və ləpələrdən şokaladlı toplar
Ərzaqlar: Üstü üçün: 1 paket tünd şokalad İçi üçün: 200 q xurma 50 q fındıq 50 q qoz 50 q yer fındığı 50 q kajo 50 q qara kişmiş 100 q kərə y
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (05 yanvar 2016 09:19)
cox sag olun, nus olsun
seva (04 yanvar 2016 17:19)
tesekurrrrrrrrr
seva (04 yanvar 2016 17:18)
superrrrr
Reseptaz (17 avqust 2014 18:40)
Salam. Biskvitin yaxşı çıxaması üçün yumurtanı bərkiyənədək çalmalısınız. Bişdiyi müddətdə ilk 15-20 dəq sobanın ağzını açmayın.Təşəkkürlər.
sevda. (12 avqust 2014 08:15)
salam.men biskiviti biwirende yaxwi olmur nazik cixir nece edim ki yaxwi cixsin?

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: [email protected] adresinə müraciət edin.