Kəsmə kətə



Ərzaqlar:

Xəmir üçün:
200 q kərə yağı
2 ədəd yumurta (birinin sarısı üzü üçün)
1 st əkər tozu
1 st qatıq
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
Aparanadək un

İçlik üçün:
500 q qoz ləpəsi
500 q şəkər tozu
1 paket vanil

Üzünə çəkmək üçün:
1 ədəd yumurtanın sarısı

Hazırlanması:

İçliyi hazırlamaq üçün qozu maşından keçirib şəkər tozu və vanil ilə qarışdırırıq. İçlik hazırdır.
2-2,5 st un töküb üstünə yağı əlavə edib ovuruq. Sonra vanili və şəkər tozunu əlavə edib ovuruq.



Üstünə yumurta və qatığı əlavə edirik qarışdırırıq.



qabartma tozunu əlavə edirik. Duru olsa əlavə un töküb yumşaq xəmir düzəldirik.



Xəmiri dörd hissəyə bölüb kündələyirik.



Kündənin birini götürüb qalınlığı 0,3 mm olmaqla uzununa yayırıq.



İçlik səpirik.



Bükürük.



Ağzı dilikli bıçaqla şəkildəki kimi kəsirik.



Qalan kündələri də bu qayda ilə düzəldirik.



Üzünə yumurta çəkib 180 dərəcə qızmış sobada qızaranadək bişiririk.






Nuş olsun.


OXŞAR YAZILAR
.Moruqlu çizkek
Ərzaqlar: 1 paket qurabiyə 100 q kərə yağı İçliyi üçün: 200 q krem qaymaq 200 q labnə pendir 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 2 x.q buğda nişa
.Moruqlu keks
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st qatıq 2,5 st un 1 st moruq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Hazırlanması
.Bananlı qurabiyəli toplar
Ərzaqlar: (10 qram olmaqla 40 ədəd top alınır) 2 banan 30 q qovrulmuş fındıq ləpəsi 30 q qovrulmuş qoz ləpəsi 1 paket qurabiyə Müxtəlif bəzəklər
.Xurma və ləpələrdən şokaladlı toplar
Ərzaqlar: Üstü üçün: 1 paket tünd şokalad İçi üçün: 200 q xurma 50 q fındıq 50 q qoz 50 q yer fındığı 50 q kajo 50 q qara kişmiş 100 q kərə y
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Leyla (31 yanvar 2017 11:47)
Salam.Xaiw edirem ressept az deyerdiz iclik tokulmemesi ucun ne edim kesende ici tokulur??cooox xaiw edirem tez cavab yazardiz
Reseptaz (18 yanvar 2017 10:03)
Salam, soyuguqdan sonra yığdığınız qabın ağzına salafan çəkin..
firuze (17 yanvar 2017 19:41)
salam.ela cixdi. tewekuur. menim size 1 sualim var,biwirdikden sonra nece salamaq lazimdirki qurumasin?
Reseptaz (13 yanvar 2017 11:39)
Salam, xeyir...
Ayselkaa (12 yanvar 2017 15:57)
Xemir acimalidir?
Reseptaz (10 yanvar 2017 09:33)
Salam, təxminən yarım kilo.
Gunel (09 yanvar 2017 14:13)
Salam. Zəhmət olmasa deyerdiz de texmini ne qeder un lazimdi
Gunel (09 yanvar 2017 14:13)
Salam. Zəhmət olmasa deyerdiz de texmini ne qeder un lazimdi
ulviyye (03 yanvar 2017 11:33)
superrr tesekkur
ulviyye (03 yanvar 2017 11:32)
ela sagolun
ezize (03 yanvar 2017 11:30)
cox ela idi cox beyendim evdekilerde beyendi cox asan bir yolu var cox sagolun
Vusal (30 dekabr 2016 10:31)
salamvusal
Murad (27 dekabr 2016 21:47)
Hamisi qeseydi
Murad (27 dekabr 2016 21:47)
Hamisi qeseydi
Murad (27 dekabr 2016 21:47)
Hamisi qeseydi
Jale (25 dekabr 2016 18:56)
Salam gozel cixib ama siz burda qoz lepesinden istifade etmemisiz .unlu qarisiqdan istifade etmisiz sekilde ele gorunur
Ayselkaa (17 dekabr 2016 18:41)
Salam, bilmek isteyirem xemiri acimga qoymaliyiq? Xais edirem cvb yazarsiz

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: [email protected] adresinə müraciət edin.